Την ξέσκισaν! Το Πρωινό έκρaξε την Λάουρα Νάργες για την…άδικη συμπεριφορά της: «Είναι αχάριστη…» – Τι έκανε που τους εξoργισε; (Βίντεο)

Την ξέσκισaν! Το Πρωινό έκρaξε την Λάουρα Νάργες για την…άδικη συμπεριφορά της: «Είναι αχάριστη…» – Τι έκανε που τους εξoργισε; (Βίντεο)

Οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν καλεσμένοι έναντι πληρωμής φυσικά, σε εγκαίνια καταστήματος κι εκεί έγινε ο απόλυτος χαμός με παιδιά που ήθελαν να δουν τους παίκτες από κοντά..

Ενώ όλοι οι παίκτες μίλησαν στην κάμερα, αυτή που αρνήθηκε να μιλήσει είναι η Λάουρα Να΄ρτγες. Συγκεκριμένα στο πρωινό η Σάσα Σταμάτη είπε: «Εντάξει φυσικά πληρώθηκαν για να πάνε δεν πήγαν επειδή δεν είχαν τι να κάνουν! όμως η Λάουρα είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν..κάνοντας πολύ κακή εντύπωση»

Την καλύτερα απάντηση φυσικά έδωσε ο Κώστας Τσουρός ο οποίος τοποθετήθηκε για αυτή την συμπεριφορά της λέγοντας:

«Η Λάοιυρα Νάργες έγινε γνωστή από το Survivor. Tώρα είναι αχαριστία από την πλευρά της να γυρνάει την πλάτη στους ρεπόρτερ που την στήριξαν. Ενώ την πήραν σαν λύση ανάγκης στον ΣΚΑΙ γιατί οι «μεγάλοι» επώνυμοι είχαν αρνηθεί να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, και πήρε τους λιγότερα γνωστούς και τώρα ο κόσμος τους θαυμάζει και θέλει να είναι μαζί τους κι εκείνη γυρνάει την πλάτη…Συγγνώμη, η Λάουρα Νάργες είναι, ας ηρεμήσει!», ενώ η Σάσα συνέχισε…» Είναι πολύ άσχημο και για το μαγαζί που την πλήρωσε να το κάνει αυτό…όχι ότι θα μας έλεγε και κάτι σημαντικό», ενώ από την άλλη η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να την δικαιολογήσει! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share:
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash
Loading...